Pedaalauto.nl, de kinderauto verzamelsite!

Trapauto's pedaalskelters Mercedes BenzStuur Mercedes Skelter

Ben je op zoek naar een trapauto of skelter van het merk Mercedes? Hieronder vind je vind je pedaalskelters die geproduceerd zijn onder licentie van Mercedes-Benz! Klik op de foto voor meer foto's, op de kop onder de tekst voor meer informatie over het betreffense model of bestel je favoriete Mercedes Skelter direct online in de webwinkel.

Mercedes skelter wit

Een robuuste pedaalskelter geproduceerd onder licentie van Mercedes-Benz voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud. Deze zwarte skelter heef het karakter van een echte Mercedes zijn stoere gril met bekende Mercedes-ster en Mercedes-velgen.

Mercedes skelter rood

Deze mooie gelicenseerde rode Mercedes-Benz trapauto/pedaalskelter is het ideale rijdende speelgoed voor actieve kinderen die graag lekker buiten spelen.

Mercedes skelter zwart

Een robuuste pedaalskelter geproduceerd onder licentie van Mercedes-Benz voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud. Deze zwarte skelter heef het karakter van een echte Mercedes zijn stoere gril met bekende Mercedes-ster en Mercedes-velgen.

Mercedes skelter blauw

Deze sterke blauwe Mercedes skelter kan veel hebben! Dat geldt overigens voor elke kleur. Zo is de maximale belasting wel 60 kg! De skelter is uitgevoerd met een comfortabele stoel! Dat maakt deze skelter erg fijn om mee te skelteren.

Mercedes Skelter Reviews:

Lees hieronder de ervaringen van mensen die deze skelter hebben gekocht of laat zelf een beoordeling achter!

comments powered by Disqus

Specificaties: Mercedes-Benz Trapauto's/pedaalskelters

De skelters hierboven zijn allemaal geproduceerd onder licentie van het automerk Mercedes-Benz. Hieronder lees je de specificaties van deze trapauto-pedaalskelters.

Leeftijd advies van deze trapauto skelters:

Zoek je een trapauto skelter van het merk Mercedes-Benz voor een kind van 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar of 7 jaar? Dan heb je aan deze sterke en mooie trapskelter een goed stuk rijdend speelgoed. De Mercedes skelters op deze pagina zijn namelijk uitermate geschikt voor kinderen van 4 t/m 7 jaar oud, met een lichaamslengte tussen de 95cm en 120cm.

Materialen waarmee deze skelter is vervaardigd:

Deze skelter is gemaakt met de beste materialen voor een optimale gebruiksduur. Het Frame van de Mercedes Skelters is gemaakt van staal met een metalen ketting en een kuststof kettingkast. Ook de kappen, de grill en de pedalen zijn van kunststof. De banden zijn van echt rubber zodat je met deze skelter extra fijn kunt rijden!

Wat zijn de afmetingen en het gewicht van deze skelters?

Deze Skelters wegen zo'n 18 kg en zijn beslastbaar tussen de 30 tot wel 60 kg! De afmetingen: Lengte 112cm, breedte 58 cm, hoogte 62 cm.

Waarom een Mercedes Skelter kopen voor je kind?

De aanschaf van een trapauto of pedaalskelter zorgt ervoor dat je kinderen actief bewegen in de buitenlucht wat bijdraagt aan een gezonde weerstand van het kind. Kinderen houden van speelgoed op wielen en zullen er dan ook mee direct mee willen spelen zodra het weer het toelaat. Het ergonomische ontwerp van de Mercedes skelters op deze pagina, zorgen voor een goede lichaamshouding en een confortabele zit. De Mercedes-sterren op de velgen, de grill en op het stuur maken deze trapauto skelter een super sportief en stoer stuk buitenspeelgoed!