Pedaalauto.nl, de kinderauto verzamelsite!

Trapauto's pedaalskelters BMWStuur BMW skelter

Ben je op zoek naar een trapauto of skelter van het merk BMW? Hieronder vind je vind je pedaalskelters die geproduceerd zijn donder licentie van BMW! Klik op de foto voor meer foto's, op de kop onder de tekst voor meer informatie over het betreffense model of bestel je favoriete BMW Skelter direct online in de webwinkel.

BMW skelter street racer

Deze zeer degelijke skelter van het bekende duitse automerk BWM is....

BMW skelter Reppy

Een skelter met een echte stoere BMW grill..

BMW Skelter Reviews:

Lees hieronder de ervaringen van mensen die deze skelter hebben gekocht of laat zelf een beoordeling achter!

comments powered by Disqus

Specificaties: BMW Trapauto's/pedaalskelters

De skelters hierboven zijn allemaal geproduceerd onder licentie van het automerk BMW. Hieronder lees je de specificaties van deze trapauto-pedaalskelters.

Leeftijd advies van deze trapauto skelters:

Zoek je een echte BMW skelter van het voor een kind van 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of 8 jaar? Dan heb je aan deze robuuste BMW trapskelter een goede skelter voor buiten. De BMW op deze pagina zijn namelijk uitermate geschikt voor kinderen van 3 t/m 8 jaar oud, met een lichaamslengte tussen de 90 cm en 130 cm.

Materialen waarmee deze skelters zijn geproduceerd:

Deze skelters zijn vervaardigd met de beste materialen voor een lange speelduur. Het Frame van de BMW Skelter is gemaakt van staal met een metalen ketting en een kuststof kettingkast. Ook de kappen, de grill en de pedalen zijn van kunststof. De banden zijn van echt rubber zodat je met deze skelter extra fijn kunt rijden! De verschillende type BMW skelters hierboven hebben elk nog de eigen uitgebreide specificaties per model. Klik op de afbeelding of button meer info over deze skelter om alle specs te lezen.

Wat zijn de afmetingen en het gewicht van deze skelters?

Deze Skelters wegen zo'n 20 kg en zijn beslastbaar tot wel 50 kg! De afmetingen: lengte: 69 cm, breedte: 115 cm, hoogte: 25 cm.

Waarom een BMW Skelter kopen voor je kind?

Deze skelters rijden zeer fijn door onder andere de: schommel-as, die ervoor zorgt dat je een perfecte wegligging blijft houden bij het rijden op een onregelmatige ondergrond en de vrijloop waardoor je de pedalen ook stil kunt houden tijdens het skeltreren, wat ook weer zorgt voor een stukje extra veiligheid. Bovendien is de aanschaf van een trapauto of pedaalskelter een goede inverstering. Dit rijdende speelgoed zorgt er namelijk voor dat je kinderen actief bewegen in de buitenlucht wat weer bijdraagt aan het ontwikkelen van een goede weerstand van het kind. Kinderen houden erg veel van speelgoed waar ze in kunnen rijden, zeker als het lijkt op de auto van papa, mama, oom of tante. Kortom een ideaal verjaardagscadeau om te geven aan een kind tussen de 3 en 8 jaar oud! Deze BMW skelters van BERG scoren ook nog eens zeer positieve reviews!