Pedaalauto.nl, de kinderauto verzamelsite!

Trapauto's te koop

Wilt u een trapauto kopen? De aanschaf van een pedaalauto of skelter is een goede investering! Met een pedaalvoertuig motiveert u uw kind namelijk om lekker in beweging te zijn in de buitenlucht! Hieronder hebben wij de mooiste en beste trapauto's en pedaalskelters van dit moment verzameld! Klik op de afbeelding of op de button onder de skelter om meer foto's, informatie en het huidige aanbod te bekijken. Via de productpagina zelf kunt u ook de skelter ook direct online bestellen.

TRAPAUTO'S & SKELTERS VAN bekende AUTOMERKen

Vandaag de dag is het ook mogelijk om een trapauto/skelter aan te schaffen van je favoriete automerk! Deze skelters en trapauto's zijn replicas die zijn gebaseerd op de echte automodellen en met licentie van het automerk geproduceerd door de (speelgoed)fabrikant. Zo kan je kind tegenwoordig bijvoorbeeld lekker rond trappen op een eigen BMW skelter, JEEP skelter, Mercedes-Benz of Fiat skelter! Kies hieronder uw favoriete automerk om de modellen te bekijken.

MErcedes

Klik hier en bekijk het aanbod!

BMW

Klik hier en bekijk ze allemaal!

JEep

Bekijk deze Jeep skelter!

Fiat

Trapauto's: Fiat Skelters

traptractors & trekker skelters

Lekker op de trekker, met de bumber door de blubber! De kleinste mannen kunnen nu lekker mee boeren met papa op deze mooie traptractoren en tractor-skelters. Hier vind je trap trekkers of pedaalskelters vande beste tractormerken zoals: John Deere, Fendt en Claas! Klik op de afbeelding bij het gewenste merk om het huidige aanbod te bekijken.

John Deere

Traptractors: John Deere skelters

Fendt

Traptractors: Fendt skelters

claas

Trapauto's: Claas skelters

oude trapauto's te koop

Bent u op zoek naar een echt bijzonder stukje vintage decoratie. Met een van de klassieke pedaalauto's hieronder heeft u een unieke eyecatcher in uw ruimte staan! De auto's die wij aanbieden zijn zeldzaam en verkeren in een uitstekende conditie (tenzij anders vemeld). Op dit moment hebben wij twee zeer mooie Moskvich trapauto's te koop staan, die in absolute topstaat verkeren. Deze auto's zijn nouwelijks of niet te verkrijgen in de staat zoals deze twee exemplaren.

Te koop: Een uniek origineel blauw exemplaar van de derde generatie Moskvich trapauto's in topconditie! Bekijk meer foto's en informatie via de knop hieronder.

Te koop: Super strakke rode Moskvich gen III in uitmuntende staat. Zo kom je ze nergens tegen! Een uniek stukje vintage decoratie! Bekijk meet foto's en de prijs via de button hieronder.

Moskvich trapauto's

De Moskvich trapauto is een speelgoed replica van de echte Moskvich 408/412 (zie foto's), geproduceerd in dezelfde fabriek in Moskou (AZML).

Moskvitsj 408 echte auto blauwMoskvitsj 408 echte auto rood

De Moskvich pedal car, is halverwege de 20e eeuw de populairste trapauto van Rusland. Deze speelgoedauto was de droom van elk kind in het oostblok in de jaren 70 en 80. Maar deze pedaalauto was wel een luxe speeltje. Toen dit karakteristieke wagentje in de tijd van de Sovjet-Unie werd geproduceerd, bedroeg de prijs van een Moskvich trapauto namelijk ruim een derde van een maandsalaris.

"De productie van het droomautootje"

De Moskvich pedaalauto is gemaakt in dezelfde fabriek als waar de: Moskvitsj (Russisch: Москвич) auto's zelf werden geproduceerd, er is zelfs een aparte productielijn voor bij gebouwd in de MZMA/AZLK fabriek te Moskou. De Moskvich trapauto's zijn geproduceerd vanaf de jaren '50 tot aan het jaar 1994. Er zijn naar schatting ongeveer 100.000 exemplaren van de Moskvich trapauto's gemaakt. De betekenis van Moskvich is:

“ZOON VAN MOSKOU”.

Lees meer over de geschiedenis van trapauto's..

Trapauto verkocht in TV programma

Video: Handelaar Jos van Katwijk (Jos met Stijl) uit het Brabantse Overloon koopt een Moskvich trapauto in het SBS6 tv-programma Cash or Trash.

De trapauto uit het tv-programma staat op dit moment tegen een scherpe prijs te koop op de website van van Katwijk:

www.josmetstijl.nl