Pedaalauto.nl, de kinderauto verzamelsite!

Elektrische skelters ofwel de E-Skelter:

Wat krijg je als je een ouderwetse trapauto met een elektrische kinderauto kruist? yes! een E-skelter! De hypermoderne e-skelters met trapondersteuning doormiddel van elektrische motoren bieden ondersteuning wanneer je trapt. Hoe harder je trapt op de pedalen van deze skelters des te meer power de geïntegreerde elektro motoren jouw nog eens extra geven! En niet alleen kinderen maar ook papa of mama kunnen mee skelteren door het terrein, want er zijn ook modellen met een XXL frame! Op deze pagina hebben we een overzicht van de beste e-skelters van dit moment verzameld! Klik op de foto of de button onder het betreffende model om meer informatie en foto's te bekijken.

xxl x-treme E-BFR

De beste E-skelter om door wild terrein te trappen. Zelfs papa's & mama's kunnen rijden met de XXL X-treme E-BFR by BERG Toys. Lees meer..

veelgestelde Vragen over De E-SKELTER

Het is de nieuwe generatie skelters voor jong en oud! De Zogenaamde E-skelters. Maar wat is een e-skelter eigenlijk en voor wie zijn ze bedoeld? De E-Skelter is een pedaalskelter welke is voorzien van een elektro motor die ondersteuning biedt bij het trappen, net zoals bij de inmiddels niet meer weg te denken E-Bike ofwel elektrische fiets. De E-Skelter is gemaakt voor kinderen en volwassenen. Zo kun je met het hele gezin gaan skelteren in de bossen, en ben je lekker actief bezig zonder dat het je al te veel inspanning kost! Dit in combinatie met de uitneembare accu van sommige varianten maakt de E-skelter daarom ook een ideaal veroersmiddel voor de verhuur op bijvoorbeeld campings en vakantieparken. Hieronder hebben wij een overzicht met de meest gestelde vragen over E-Skelters voor je opgesteld! Mocht je vraag nog niet beantwoord zijn met onderstaande antwoorden, neem dan gerust contact op via het contactformulier op deze website.

Hoe werkt een E-Skelter

Een E-Skelter vermenigvuldigd als het ware jouw trapinbreng. Dat wil zeggen des te harder jij met je voet op het pedaal drukt tijdens het trappen, des te meer ondersteuning de e-motor geeft. Jij bepaald dus zelf de snelheid door de kracht die je overbregt op de pedalen.

Hoe hard kun je met een E-Skelter rijden?Snelheid E-Skelter

Met de E-Skelters die momenteel verkrijgbaar zijn kun je snelheden halen tot boven de 15 km per uur! Met de nieuwste exemplaren kun je een topsnelheid van 16km per uur halen.

Hoe lang kun je met een E-Skelter rijden?

Met een volledig opgeladen E-Skelter kun je minimaal 2 tot wel 4 uur rijden afhankelijk van het ondersteuningsniveau waarop de E-Skelter is ingesteld en en de ondergrond waarop gereden wordt. Wanneer je bijvoorbeeld op een verhard fietspad rijdt, zul je verder kunnen rijden dan wanneer je door het rulle zand in de bossen gaat rondrijden.

Wat is de actieradius van een E-Skelter?Actieradius E-Skelter

Een E-Skelter met een 24V/240 wattuur-accu heeft met een flinke trapondersteuning een actieradius van 25 tot 30 kilometer. Met weinig ondersteuning haal je zo'n 50 tot 55 kilometer. De actieradius van een E-Skelter hangt niet alleen af van je accu en eigen trapvermogen, maar ook van andere invloeden zoals de luchtweerstand en rolweerstand. Denk hierbij aan het rijden op een helling, rijden door het zand en het ondersteuningsniveau waarop de skelter staat ingesteld.

Voor welke leeftijden zijn E-Skelters?

Afhankelijk van het type e-skelter zijn de elektrische skelters gemaakt voor de leeftijd vanaf 5 tot 100 jaar.